vrijdag 30 april 2010

Pelle is al een half!

Hallo allemaal,

Beter laat dan nooit, hier weer een blog van de maand april. Deze maand is Pelle 6 maanden oud geworden. Helaas is de inspiratie van de Blogger (Marcel) nu even wat laag, dus ditmaal meer foto's dan tekst. Veel kijkplezier dus!
Typisch Pelle


Pelle heeft inmiddels al een paar zeer eigen kenmerken. Zo zal hij alles wat bij hem in een straal van 1 meter bij hem in de buurt komen willen pakken. Natuurlijk lukt dat nog niet met die kleine armpjes, maar hij probeert het in elk geval wel. Alles in een straal van de lengte van zijn armen, pakt hij dan ook. Het maakt niet uit wat het precies is, hij grijpt het. Dat varieert van mouwen tot haar en van messen tot koeien... alles dus.
Daarnaast heeft Pelle de neiging om (nadat hij iets heeft gepakt) het direct in zijn mond te stoppen. Dat is iets wat we van Rosa totaal niet gewend waren. Ook hiervoor geldt dat het alles en nogwat kan zijn... behalve dan iets te eten. Daarbij houdt hij zijn mond stijf dicht, tenzij hij in de buurt van een borst komt.

Dat hij alles wil pakken kun je mooi op de foto's zien. Ook zie je op de foto dat hij zijn eigen sokken graag pakt. Die zijn dan ook geregeld uit. Hij zit ook erg graag in de doek bij papa en vooral bij mama. Dat voelt lekker warm en vertrouwd. Ook dat zie je op de foto.


Poseren
Bij Rosa was het tot kortgeleden heel moeilijk een foto te maken van haar. Ze wilde namelijk al kijken op het toestel nog voordat je de gelegheid had gehad om een foto te maken! Inmiddels is ze die fase voorbij en wil ze juist uitgebreid poseren. Hier een paar foto's van hoe dat er dan uitziet. Uiteraard moet ze dan wel daarna die foto's een tig keer zien op het toestel. We moeten dan ook vaak de batterijen opladen.

Rosa's vriendjes en vriendinnetjes
Inmiddels begint Rosa al een aardig legertje vriendjes en vriendinnetjes op te bouwen. Niet alleen op het kinderdagverblijf, maar ook uit de straat of via vrienden van papa en mama.
Hier op de foto's zie je Kate, Kai, Beau, Donja en natuurlijk Eva!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten