maandag 22 februari 2010

Ja Toch?

Hallo allemaal,

Hier weer wat nieuws en foto's. Pelle gaat vanaf vandaag opbouwen voor het kinderdagverblijf. Dus nog geen foto's daarvan. Voor de rest, zie hieronder. Veel leesplezier!



***************************************************************************













Lekker in de doek
Pelle heeft al meer geduimd dan Rosa haar hele leven. Van spenen en flesjes met spenen moet Pelle niets hebben, maar zijn eigen duim (maar vooral natuurlijk de borst) wil hij maar wat graag. Hier op de foto zit hij lekker in de doek op de buik van Geraldine. Dat is nog steeds het beste plekje als Pelle een beetje verdrietig is.







Rosa en Pelle
Wie nog durft te beweren dat Rosa en Pelle niet echt op elkaar kijken, moet maar even rustig naar de foto hiernaast kijken. Pelle heeft bruine ogen en Rosa blauwe ogen, oké... dat is duidelijk anders. Maar voor de rest, kijk maar eens goed. Wij vinden nog steeds dat ze wel degelijk veel op elkaar lijken.





De foto's van Rosa
Rosa houdt van foto's. Volgens mij elk kind wel. Maar hier is weer een foto die Rosa gemaakt heeft. Een foto van Pelle. Hoewel je Pelle goed moet zoeken (daar ergens in de box) heeft ze best een aardige foto gekiekt, vinden wij.








Papa jarig
Meestal snappen we wel wat Rosa zegt en denkt. Rosa begint al heel goed te praten en je merkt dat ze over dingen nagedacht heeft. Ze kan al logisch denken soms, ze trekt conclusies die kloppen en maakt verbindingen die er ook daadwerkelijk zijn. Erg leuk. Echter gaat het soms nog wel mis. Zo vertelde Geraldine op de verjaardag van Marcel dat Rosa en geraldine 2 cadeau's hadden gekocht. Eerst pakte ik het grootste cadeau uit en toen zei Geraldine: "Deze is van Rosa". Wat wij natuurlijk meteen begrijpen als zijnde dat het cadeau door Rosa gekocht is voor papa. Na het open pakken zei Rosa echter: "Deze is van Rosa" en wilde met het stripboek weglopen. Marcel zei natuurlijk dat het cadeau voor hem was en dat Rosa het dus niet mag hebben. Daarbij begon Rosa heel hard te huilen (zie foto). Rosa dacht dus dat het cadeau vóór Rosa was en niet ván Rosa.... Pfoe, soms moet je nog goed nadenken wat je allemaal zegt.


Verder heeft Rosa nog de clown gespeeld bij de vriendengroep van Marcel op de avond dat Geraldine voor 9 mensen ging koken. Het was dus een heerlijk cadeau en er is ook erg veel wijn door heen gejast, maar dat terzijde. Rosa vond het ook zonder wijn erg lekker.














Een nieuwe trui
Pelle heeft een nieuwe trui gekregen van de vriendin van Graddie, van Oma Graddie moet ik natuurlijk zeggen. Hier op de foto is hij helemaal gelukkig met de foto.
















Bezoek van Bram en consorten
Bram is op bezoek geweest en heeft daarbij zijn moeder, Esther gezellig meegenomen. Ook had hij Rosalie gebraagd om langs te komen, dat is de vriendin van zijn mama en van Geraldine. Leek hem wel leuk voor Rosa ook als hij met Pelle zou gaan spelen.











Nog wat andere leuke foto's...........




































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten