dinsdag 30 november 2010

Ova, de poes

Hallo allemaal,

Voordat er van jullie allemaal een spam-bom-brief-mail komt met de vraag waar de nieuwe blog blijft... hier is ie weer!
Veel lees- en kijk plezier
**************************************



Staan, stoer staan en... los staan!
Pelle is bijna zo ver. Hij kan nu al los staan, hoewel dat nog enigszins inflexibel gaat. Maar hij flikt het hem wel! Hij houdt het al 10 seconde vol. Kan zelfs klappen en dansen. Nu nog de laatste stap: een stap! Maar daar hoop ik volgende keer over te berichten.



















Samen spelen
Pelle en Rosa kunnen (af en toe) leuk samen spelen en hebben gelukkig ook dezelfde humor. Oké dan, meestal is het ruzie: Rosa pakt iets van Pelle af, Pelle boos, kruipt naar Rosa en trekt aan haar haren of haar armen, Rosa huilen... etc.... Of Pelle begint gewoon meteen al aan alles te trekken dat los en vast zit (zo ook vaak het haar van Geraldine)...
Maar toch kunnen ze ook samen spelen.
Afgelopen maand kwamen Gerd-Jan en Annu helpen met behangen (nogmaals vele dank hievoor) en konden de Van Zadelhoffjes lekker spelen in ons kasteeltje. Pelle en Rosa deden lekker mee, hoewel dit even duurde. Vooral de tv gaf veel saamhorigheid.
Daarna lekker pannenkoeken gegeten bij de manege in de buurt.












Sinterklaas
Tja, het is Sinterklaas zijn verjaardag binnenkort en zo kwam hij ook via de Oude Gracht binnen varen in de sluisjes van Utrecht. En wij waren er bij! Wel leuk dat hij helemaal de moeite deed om door de Oude Gracht te varen, dat leek me niet makkelijk met zo'n grote boot.


Hier nog een leuke foto van een geschminckte Rosa. Weet niet helemaal of dat als Zwarte Piet bedoeld was, maar wat maakt het uit, ze ziet er schattig... eh ... boeverig uit!










Ova
Omdat we nu een nieuwe poes hebben, meteen maar een heleboel foto's van haar. Haar naam is Ova (en dat komt omdat ze uit het gezin van Eva, de vriendin van Rosa komt) en ze is vreselijk druk! Dus daarom komen we nu nergens meer aan toe... we zijn nu niet alleen speelgoed van Pelle en Rosa aan het opruimen, maar ook alle andere dingen die Ova weer eens gevinden heeft.
































2 opmerkingen:

  1. dat leest als een druk jonge ouders gezin! En dan ook nog een drukke poes! toch is het straks zomaar voorbij en lees je weer een boek op zaterdagmiddag! Veel groeten, Margreet

    BeantwoordenVerwijderen