maandag 19 oktober 2009

Pelle is geboren

Pelle is geboren!

Hier zijn meteen al de eerste foto's van Pelle, het broertje van Rosa en de zoon van Marcel en Geraldine. Er staat nog niet veel tekst bij, wegens tijdgebrek. Maar dan kun je hem vast bekijken. De tekst komt later!! Dus kom gerust een keer terug...

Als je nog meer van Rosa wilt lezen over haar afgelopen 2 jaar, kun je dat lezen en zien op:
http://rosawoestenenk.blogspot.com/

Veel kijkplezier!
*************************************************************Net geboren
Pelle is nog maar net in en bij de Wereld of hij mog al meteen lekker drinken. Tjonge wat lukte het snel om van de borst te drinken. Nog voordat hij gewogen werd zat hij al te lurken. Fanatiekeling!
Hier op de foto werd Pelle gecheckt door de verloskundige Maret.Toen de verloskundige weg was en de kraamhulp nog wat aan het opruimen was, was de rust eindelijk weer een beetje in zicht. Hier zit Marcel trots met Pelle op schoot. Wat een lekker jong (Pelle dan...).
Rosa
Graddie, de oma van Rosa en Pelle was zo lief om tijdens de bevalling stand-by te staan voor als Rosa wakker zou worden en op haar kon passen. Maar het bleek niet nodig. Rosa heeft wonder boven wonder gewoon doorgeslapen. Hoe dat kan begrijpen we nog niet, maar het betekende wel dat ze de volgende ochtend meteen een baby naast ons zag liggen. Op de foto zie je dat ze verbaasd, maar ook enthousiast is. Ze keek haar ogen uit. Inmiddels heeft ze Pelle al een keer vastgehouden. Wat ze overigens nu de hele tijd wil doen.De volgende dag
De volgende dag was er een tijdelijke kraamhulp die ons weer een beetje de kneepjes van het vak leerde. Hier zie je Pelle lekker naast papa Marcel liggen. Je ziet hoe klein die is. Wanneer zal hij Marcel inhalen qua lengte? Misschien weer een mooie prijsvraag.

Foto maken
Rosa wil, zoals ze de hele tijd wil helpen, nu ook steeds foto's maken. Maar haar foto is gewoon geweldig geworden. Hoewel Marcel wel even heeft geholpen met een beetje goed richten, heeft Rosa de foto gemaakt van de ouders van Geraldine. Nou je kunt goed zien wat een natuur talent Rosa is.Op schoot bij mijn zus
Pelle mocht de eerste dag lekker even op schoot bij Rosa, zijn grote zus. Rosa vond het gewledig, maar ook ene beetje spannend. Het smaakte zeker naar meer. Ik verklap alvast dat bij een volgend Blog bericht wel foto's tussen zullen zitten waar hetzelfde gebeurt.
Blauwe muisjes
Even wennen voor de familie Woestenenk/Jansen, maar er waren natuurlijk ook beschuit met een heleboel blauwe muisjes. Voor Rosa weer even genieten. De komende dagen wordt dat vast nog wel eens geserveerd...
Dus Rosa en Pelle maak jullie borst maar nat.

In bad
Pelle is natuurlijk ook al in bad geweest. En alles wat je als eerste doet, moet op de foto. Hier kun je hem helemaal bloot bekijken. We hadden geen tijd om de foto gecencureerd te fotoshoppen, maar daar moet je maar even overheen kijken.
Deze eerste keer nog maar even een bad door de kraamhulp (Petra), maar daar komt zeker verandering in...
Rosa
Hier nog een aantal foto's van Rosa toen ze nog geen broertje Pelle had.

Het was gezellig bij Dolora. Samen getekend op het bord.
Rosa heeft van Duplo een mooie boot gemaakt samen met Papa. Eigenlijk waren deze stenen bedoeld voor een circus, maar voor je het weet, is de circus een boot geworden.

Samen met mama de plantjes water geven.


Zo leuk! Maar Rosa kan het ook al zo goed.


Rosa heeft hier voor het eerst sinds ze bij de kapper is geweest twee staartjes in. Het staat er erg leuk, alleen het blijft bij Rosa nooit zo lang zitten. Ze friemelt ze er soms snel weer uit en dat terwijl ze dat niet wil... mmmm.... dus moeten papa en mama de straatjes er weer in doen.


Puzzelen met Oma.Samen met Kay en Kate bij het Nijntje museum geweest! Wat ontzettend mooi was het daar. Rosa moest wel een beetje de durf dingetjes van Kate afkijken. Die was daar toch iets beter in dan Rosa. Hier is Rosa aan het luyisteren naar een Nijntje liedje...


7 opmerkingen:

 1. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah wat issie lief! :) :) Hallo Pelle! :)Hij is klein maar fijn.

  Twee staartjes staat trouwens heel leuk bij Rosa.

  Bedankt dat jullie zo snel foto's op de blog hebben gezet.

  liefs van Tante Doets

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige foto's, wat een blije familie!! geniet geniet.............
  en nogmaals gefeliciteerd met Pelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Marcel Geraldine en Rosa,Heel erg gefeliciteerd met het kleine mannetje Pelle!Wat een ontzettend leuk geboortekaartje en wat fijn dat Rosa zo goed helpt! Het is goud!
  Geniet ervan en wij komen graag een keertje bij jullie aan. Liefs en al het goede van Jan en Marianne Verhoeks, AVE!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marcel, Geraldine en Rosa(grote zus) gefeliciteerd met de geboorte van Pelle.

  Groetjes Ineke (vriendin Graddie)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Pelle, welkom op deze aardbol!
  Maak er wat leuks van!

  Groetjes,
  Krishan & Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. JOEPIEDEPOEPIE, PELLE IS GEBOREN! Wat een bijzondere naam, doet me denken aan ons voormalige weerman (hoe heette 'ie ook alweer, oh ja, pelleboer!). Dat belooft wat voor de toekomst. Heel erg gefeliciteerd en erg leuk om meteen bij het geboortekaartje de foto's te kunnen zien. Tot in november (mooi op tijd Geraldine, dan kan je misschien nog mee wandelen... (-: )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yeaaahhhh, Go Pelle !!!
  Het duurde even voordat het nieuws aan deze kant van de wereld was doorgedrongen, maar dat mag de pret niet drukken.

  Van harte gefeliciteerd jongens ! Het is echt een prachtig mannetje. Schrap een 'L' en hij kan ook nog eens goed voetballen.

  Geniet ervan en Cheers !

  BeantwoordenVerwijderen