maandag 23 november 2009

Pelle is een maand en nu al lachen??

Hallo allemaal,

Pelle is de maand inmiddels al weer gepasseerd. Daarom snel weer een bericht.
geniet er van!






Staartjes
Hoewel Rosa het zelf nog niet in haar haar kan doen, vindt ze het wel erg leuk om staartjes in te hebben. Nadeel is dat ze het net zo leuk vindt om ze ook weer uit te doen. Tja, en dan heb je dus weer iemand nodig die ze weer in kan doen... tja, dan is het weer leuk om ze uit te doen.... tja, dan heb je dus weer iemand nodig om ze in te doen.... tja, dan heb je weer...

Maar verder kan Rosa inmiddels wel heel veel zelf. Het is zo mooi te zien hoe snel ze leert! Niet alleen maakt ze al hele zinnen en kan ze de betekennissen van woorden al heel goed begrijpen, maar wat het belangrijkste is, ze is gewoon heel lief! Ze wil Pelle elke dag een kus geven en vele voor hem doen. Dat wordt nog wat!



Speentje
Trouwe lezers, van vóór Pelle weten nog dat het erg lang duurde met veel strijd voordat Rosa een flesje melk ging drinken. De borst was veel lekkerder en dus weigerde ze tot de dag van het kinderdagverblijf een flesje. Pelle daarentegen is een stuk makkelijker. Die heeft het meteen te pakken en denkt alleen maar: "ach, het is dezelfde melk" en dat klopt! Want het is gewoon gekolfde melk. Nu gaan we binnenkort een stap verder, we gaan hem eens een speentje proberen te geven. Kan ie misschien nog lekkerder slapen. Rosa wilde Pelle al eentje geven, maar dat mocht nog niet van de ouders.

11 november...
Sint Maarten, lang niet overal een traditie, maar wel in Utrecht. Het was een beetje file lopen, maar ook Rosa liep mee met Maaike, Emmy en Eline. Rosa stond meestal wat verlegen achter hen, maar toen ze na een drietal huizen door had dat ze elke keer snoep kreeg, was ze er toch wel met de kippen bij. Ze vond het dus uiteindelijk geweldig!












Lachen
Oké toegegeven, op de foto is Pelle niet aan het lachen. Maar toch hebben we het idee dat we elke dag wel een glimlach van hem zien. Oké ook toegegeven, het grootste deel van de dag huilt en slaapt hij, maar toch weten we zeker dat hij al met een maand oud kan lachen!!
Oké dan nogmaals toegegeven... of het nou lachen is of een trekje van zijn mond, wij moeten er zelf in elk geval wel om lachen. En toch zijn we er van overtuigd dat het lachen is... Zo!


Maar wat zegt iedereen die hem ziet toch lieve dingen. Dingen zoals "Wat een mooi jongetje", "Wat een mooitje" en "Die is goed gelukt!" is niet alleen fijn om te horen, maar het bevestigt gewoon wat wij al wisten... Pelle is een Top Gozer!







Buiten spelen
Rosa vindt buiten spelen erg leuk, tenminste of ze het nou leuk vindt of niet, wij spelen gewoon graag met haar buiten. Bellen blazen en op haar fietsje fietsen vindt ze het leukst. Maar ze kan inmiddels beiden dan ook helemaal zelf! Rosa heeft al een rondje gefietst in de straten en en hele bak vol met sop aan bellen geblazen. Helemaal zelf. Op de foto is ze aan et auto rijden... nou ja, niet echt natuurlijk, lekker binnen en droog. Slim hoor.



Foto's
Hier nog twee leuke foto's. Oma Graddie ('Oma Gadde', volgens Rosa) met Pelle op schoot en Rosa die lekker op haar kop op haar handen aan het lopen is.














1 opmerking:

  1. hallo! Marcel, wat heb je toch een schrijftalent. Wat ziet Pelle er lekker uit, en fijn dat Rosa zo lief voor 'm is. Sterkte met alles. Groet, Margreet

    BeantwoordenVerwijderen